Керівництво міста привітало чемпіонів

16:49 16 Березня 2021

Нещодавно дрогобицькі спортсмени у складі збірної Львівської області з рукопашного бою брали участь у змаганнях на чемпіонаті України.

Бронзу виборов Войтович Олексій. Капітан дорослої збірної – Василь Давидов впевнено переміг у першому колі змагань та через травму поступився супернику у чверть фіналі.

Золоту нагороду на чемпіонаті України серед дорослих виборов Гуржій Мар’ян – МСМК України, який став трикратним чемпіоном України.

Цього тижня чемпіонів з перемогою привітав міський голова Тарас Кучма, його заступники Андрій Ковч та Володимир Коцюба, секретар ради Орест Каракевич та завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту Орест Соломчак.

За високі спортивні досягнення, розвиток і популяризацію рукопашного бою на Дрогобиччині відзначили Мар’яна Гуржія – МСМК України, триразового чемпіона України з рукопашного бою та Олексія Войтовича – бронзового призера України з рукопашного бою.

Також за високий професіоналізм, підготовку спортсменів високого рівня керівництво міста відзначило Андрія Шевчука – тренер-викладач ДДЮСШ ім. І. Боберського.

Перейти до вмісту