«Картка Дрогобичанина»: Рішення про початок дії проекту приймуть на найближчому засіданні виконкому

14:34 8 Серпня 2020

«Картка Дрогобичанина» – проект, на початок якого очікує чимало містян, зокрема особи пенсійного віку.

Днями під головуванням міського голови Тараса Кучми, за участі фахівців відділу економіки, відділу ІТ та аналізу, управління праці та соціального захисту населення, діючого перевізника та керуючого АТ «ОщадБанк» Володимира Бараняка, відбулася розширена підсумкова нарада щодо реалізації проекту «Картка Дрогобичанина».

За словами начальника відділу економіки Тараса Бачинського, завершується регуляторна процедура відповідного рішення. Відтак проекти рішень необхідні для початку проетку будуть подані для затвердження на найближче засідання виконавчого комітету.

Фахівці відділу інформаційних технологій та аналізу повідомили про технічну готовність проекту. Також зазначили, що у період тестування валідаторів, які розміщенні у громадському транспорті міста, було виявлено низку технічних проблем. Усі проблеми вирішено.

Наступний етап, який супроводжуватиме старт проекту – інформаційна кампанія, в ході якої громаді міста розкажуть як діятиме проект, хто може отримати та скористатися «Карткою Дрогобичанина», куди та з якими документами необхідно звертатися.

Стежте за подальшою інформацією на Інтернет-порталі Дрогобицької міської ради та на офіційних сторінка ДМР у соціальних мережах.

Перейти до вмісту