Камерний хор «Легенда» дякує світові за підтримку

12:56 11 Травня 2022

Дрогобицький камерний хор «Легенда» продовжує роботу над амбітним проектом — виконують гімни країн, які підтримують Україну у війні.

Творчий колектив висловлює пісенну подяку народам та країнам за важливу для України допомогу: надання військової та гуманітарної підтримки та за сприяння у прийнятті внутрішньо переміщених осіб із зон активних бойових дій.

Днями музиканти виконали гімн Австралії. Раніше камерний хор «Легенда» анонсував виконання гімнів Великої Британії, Польщі, Словаччини, Канади та Сполучених Штатів Америки.

Українці висловлюють щиру вдячність народу Австралії та українській діаспорі за вашу допомогу та підтримку у нелегкий для нас час! Незважаючи на географічну віддаленість між нашими країнами, ви стали для нас надійними партнерами та продемонстрували небайдужість до гуманізму та відстоювання прав людини у світі, — поділилась думками диригент хору Наталія Самокішин.

Музичні відеоролики знімали у стінах Святинь Дрогобича та територіальної громади. Їх можна знайти на сайті Дрогобицької міської ради та на сторінці «Легенди» в соціальній мережі Фейсбук – https://www.facebook.com/legendachamberchoir.

Перейти до вмісту