Кадрові зміни: Новий кандидат на посаду начальника відділу освіти Дрогобицької міської ради

15:16 3 Січня 2020

Відділ освіти Дрогобицької міської ради отримає нового очільника. Головний освітянин Дрогобича Петро Сушко на початку тижня подав у відставку за власним бажанням.

У п`ятницю, 3 січня, у Мармуровій залі Дрогобицької Ратуші відбулось офіційне представлення кандидата на посаду начальника відділу освіти ДМР перед директорами навчальних закладів міста та освітянських установ.

Представив потенційного керівника освіти Дрогобича міський голова Тарас Кучма.

Кандидат Петро Шив`як має дві освіти: педагогічну та економічну. До цього часу працював на керівних посадах у галузях економіки та нафтового бізнесу.

Петро Шив`як зазначив, що у перші дні своєї роботи займеться більш адміністративним управлінням, зокрема налагодженням роботи централізованої бухгалтерії. Також має намір найближчим часом відвідати всі начальні заклади міста.

«Дякую моєму попереднику Петру Сушку за вже пророблену роботу. Надалі ми повинні не просто втримати позиції, які вже надбані, а значно примножити їх. Тож закликаю вас до активної співпраці. У відділ освіти ви можете звертатись завжди і з будь-якого питання», — звернувся до керівників навчальних закладів Петро Шив`як.

До моменту офіційного призначення нового керівника відділу освіти ДМР, обов`язки начальника виконуватиме заступник Ольга Олексюк.

Перейти до вмісту