З 25 жовтня – школи Дрогобицької громади йдуть на канікули: хто зможе повернутись до очного навчання?

11:26 20 Жовтня 2021

Станом на 20 жовтня школи Дрогобицької громади продовжують навчатись в очному режимі. Винятком на сьогоднішній день є навчальні комплекси Дережич та Добрівлян, які рішенням педагогічного колективу, розпочали осінні канікули на тиждень швидше.

«Рівень захворюваності в школах Дрогобицької громади – в межах норми. Серед педагогів – на рівні 1,5%, серед дітей – 2%. З 25 жовтня школи відправляються на планові осінні канікули», – розповідає начальник відділу освіти Дрогобицької міської ради Петро Шев’як.

Однак, після осінніх канікул працювати в очному режимі зможуть далеко не всі навчальні заклади. Через погіршення епідситуації у зв’язку з поширенням коронавірусу, вимоги до освітніх установ стануть жорсткішими.

Працювати зможуть лише ті навчальні заклади, в яких 100% педагогічних працівників мають сертифікат про вакцинацію, ПЛР-тест чи довідку про те, що вони перехворіли коронавірусом впродовж останніх півроку та мають антитіла. Такий рівень, станом на сьогоднішній день, мають лише дві школи Дрогобицької громади.

Перейти до вмісту