З турботою про найменших учнів: напередодні Дня міста Тарас Кучма вручив канцелярські набори дітям учасників АТО/ООС

10:02 14 Вересня 2021

Щорічно напередодні святкування Дня міста у Дрогобичі дітям загиблих воїнів АТО/ООС вручають канцелярські набори, у яких є все необхідне для навчання школярів. Не зрадили традиції і цьогоріч. 13 вересня біля Народного Дому, на відкритому просторі, було вручено 96 наборів дітям військових. Зокрема, канцелярію отримали дітки загиблих воїнів АТО/ООС, а також учні початкової школи, батьки яких є воїнами в зоні ООС.

Як зазначила Оксана Матчишин, директор Дрогобицького міського центру соціальних служб – набори формували наступним чином: канцелярія – ручки, кольорові олівці, фломастери, клей, папка, десяток зошитів, фарби, а також предмети особистої гігієни, серед яких зубні щітки та пасти.

Вручав канцелярські набори школярам міський голова Дрогобича Тарас Кучма. За словами керманича міста – наша громада в боргу перед родинами та дітьми, батьки яких віддали своє життя за мирне небо над нашими головами.

Ви маєте пам’ятати, що ви не одні. Ваші батьки зробили дуже багато для того, щоб ми сьогодні ось так вільно стояли тут і спілкувалися. Ми завжди готові підтримати вас у будь-якій потребі, тому не забувайте про це, – звернувся до присутніх Тарас Кучма.

Завершили захід спільною фот осесією усіх учасників. Відтак Тарас Кучма закликав школярів долучитися до низки святкових заходів, які стартують у Дрогобичі з нагоди уродин міста.

 

Перейти до вмісту