З турботою про дітей

14:13 22 Липня 2021

Відвідування мережі кінотеатрів «Злата» дітьми соціальних категорій – це вже традиція. Про це повідомляють у Дрогобицькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Двадцять п’ять дітей Дрогобицької територіальної громади, з якими працює Дрогобицький міський центр соціальних служб, переглянули мультфільм «Космічний джем» у кінотеатрі «Злата+». Маленькі глядачі відправилися у віртуальну подорож, потрапили у пастку цифрового простору та перемогли команду цифрових чемпіонів, створену штучним інтелектом.

Колектив Центру на чолі з керівницею Оксаною Матчишин висловлюють подяку керівнику кінотеатру “Злата+” Володимиру Ільчуку за приємний подарунок та посмішки для дітей.

Ми маємо добру співпрацю з паном Володимиром. Кожен розуміє, якими є життєві обставини цих дітей. Але ми робимо все можливе, що ці дітки не відчували себе обділеними соціальними благами. Для когось похід у кінотеатр – це звикло, а для цих дітей – неймовірна радість. Це надихає і дає віру у майбутнє! – наголосила Оксана Матчишин.

Перейти до вмісту