З початку року адмінкомісією винесено 21 постанову на загальну суму 26945 гривень

16:58 15 Квітня 2021

При виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради діє адміністративна комісія, яка розглядає протоколи, складені уповноваженими на те посадовими особами.

Як повідомив голова комісії, заступник міського голови Володимир Коцюба, з початку 2021 року адміністративною комісією розглянуто 28 протоколів про адміністративні правопорушення. У результаті розгляду цих протоколів винесено 7 постанов про закриття справ та 21 постанову про накладення адміністративного стягнення на загальну суму 26945 гривень.

За словами посадовця, найбільше протоколів надійшло за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів (ст. 152 КУпАП), самовільне розташування на об’єктах та елементах благоустрою пристосувань для торгівлі, знищення зелених насаджень, забруднення території, самовільне розміщення об’єктів реклами. Також комісія розглянула протоколи відділу поліції про порушення правил торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння (ч.2 ст.156 КУпАП).

Також накладені адміністративні стягнення на осіб, які здійснили продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв неповнолітнім особам та у заборонений час доби.

«Закликаємо громадян бути відповідальними, не порушувати норми закону та дбати про благоустрій населених пунктів нашої громади. У випадку виявлення правопорушень, просимо повідомляти про це правоохоронні органи», – резюмував голова комісії Володимир Коцюба.

Перейти до вмісту