З побажанням швидкої перемоги: бійцю 81 бригади передали приціл нічного бачення

17:40 19 Жовтня 2022

Благодійна організація «Тримаймо стрій» придбала прилад нічного бачення, який вкрай необхідний бійцеві із Дрогобича, оскільки в ці дні він відбуває на фронт.

Обладнання закупили за сприяння міського голови Тараса Кучми. Сьогодні очільник громади разом з представником БО «Тримаймо стрій» та радником міського голови Михайлом Сікорою передали прилад бійцю Леоніду Довгелю.

Захисник Леонід Довгель із початку 2015 року у лавах «Правого сектору» відстоює нашу свободу. Відтак мав поранення та є інвалідом ІІІ групи. Незважаючи на це, захисник із початком повномасштабного вторгнення 24 лютого окупанта на українські землі, добровольцем знову вирушив боронити рідний край. Спочатку боєць воював у лавах 80 бригади (розвідка), відтак переведений у 81. Був у найгарячіших точках на передових позиціях. Після поранення перебував на лікуванні у Винниках. У ці дні захисник повертається на фронт і йому для боротьби із загарбниками був необхідний прилад нічного бачення, який воїну придбали.

Тарас Кучма побажав захисникові берегти себе та повернутися живим і здоровим у своє рідне місто.

Війна завершиться. Ми обов’язково переможемо. Ви – новітні Герої. І ми чекаємо на вас. Бо саме ви повинні розповідати дітям у школах, студентам в університетах та коледжах, про те, якою була ціна перемоги та свободи, – звернувся до воїна Тарас Кучма.

Перейти до вмісту