З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей у Дрогобичі відбулась низка заходів для наймолодших

8:58 2 Червня 2022

Вчорашнє свято покликане нагадати суспільству про необхідність захищати права дітей, щоб усі малюки могли повноцінно та безпечно навчатись і розвиватись.

Відтак, на території міста відбулась низка заходів, щоб попри війну діти мали змогу відчути щасливі миті дитинства та цікаво провести час.

Розважальна програма почалась о 14:00 на території Дрогобицької міської дитячої бібліотеки. Працівники бібліотеки організували справжнє мистецьке свято — облаштували фотозону з кульок, провели з дітьми майстер-клас по виготовленню лотів для благодійного аукціону «Культ добра», квест, малюнки на мольберті та асфальті.

Усі вилучені кошти передадуть на потреби ЗСУ.

Паралельно о 14:00 також розпочалась благодійна ярмарка Vintage charity на площі Замкова Гора. На ярмарці, яку організував Дитячий парламент міста можна придбати для себе книги, одяг, старовинний посуд, рідкісні монети та марки. Також потішити себе домашньою випічкою, зробити патріотичний аквагрим та взяти участь у майстер-класі.

Усі виручені кошти організатори заходу спрямують на будівництво дитячого майданчика біля гуртожитку № 5 ДДПУ у якому тимчасово мешкають ВПО.

Також о 15:00 на площі Ринок на малюків чекав творчий конкурс малюнків на асфальті. Усі охочі могли до ’єднатись та розфарбувати бруківку креативними малюнками.

Перейти до вмісту