З нагоди Дня міста Тарас Кучма та представники Молодіжної ради Дрогобича привітали новонароджених та породіль

15:26 21 Вересня 2022

21 вересня, з нагоди уродин Дрогобича міський голова Тарас Кучма, керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко та представники Молодіжної ради завітали у пологовий будинок міста, щоб привітати породіль із поповненням їхніх сімей.

За останній тиждень у медичній установі міста Котермака на світ з’явились шість малюків — п’ять хлопчиків та одна дівчинка.

З нагоди свята Молодіжна рада Дрогобича підготувала вітання та символічні подарунки для новонароджених та їх матерів — вітальні листівки у вигляді дитячої ніжки та вироби ручної роботи.

Діти мене дуже просили залучити їх до привітань наших мамусь. Дуже радіємо, що молодь Дрогобича така ініціативна та чуйна. Вони своїми руками підготували подарунки та виявили бажання провідати породіль і новонароджених, — прокоментувала Олександра Пашко.

Традиційно, очільник міста привітав щасливих матусь пакунками із необхідними речами для малечі.

Сьогодні ми завітали до пологового будинку у компанії нашої активної молоді міста. Бажаємо усім новонародженим міцного здоров’я, гарної долі та зростати під мирним небом, у вільній, незалежній Україні. А матерям, звісно, берегти себе та своїх малюків, — наголосив Тарас Кучма.

Також як наголосила Олександра Пашко – усі малюки Дрогобицької громади, які народжуються на світ впродовж 21 вересня – обов’язково отримають подарункові пакунки.

Нагадаємо, з повномасштабним вторгненням росії на Україну, у міській раді прийняли рішення формувати пакунки допомоги для породіль та новонароджених, щоб підтримати їх у цей непростий час. У пакети кладуть дитячі речі, пляшечки, суміші, рушнички, забавки тощо.

Перейти до вмісту