З метою економії бюджету у міськраді затверджено тимчасову структуру на час воєнного стану

14:44 3 Червня 2022

Відповідно до розпорядження міського голови Тараса Кучми, з метою організації сталого та ефективного управління, оптимального розподілу праці між структурними підрозділами та економії бюджетних коштів під час воєнного стану, у Дрогобицькій міській раді було затверджено нову тимчасову штатну структуру.

Відповідно до розпорядження, загальна чисельність працівників, які увійшли до тимчасової структури становить 114 осіб із 152 з числа виконавчого комітету ради та 214,25 працівників із 279,25 загалом. Ряд працівників, які не ввійшли в склад тимчасової структури на час воєнного стану перебуватимуть на оголошеному простої.

Оголошення простою особового складу здійснено з урахуванням людей, які під час мобілізації вибувають до складу ЗСУ та інших військових формувань, а також працівників, які мають малих дітей чи батьків, що потребують постійного догляду, або інші особисті причини, а також з урахуванням рекомендацій керівників структурних підрозділів.

Також з метою економії бюджетних коштів, у тимчасово затвердженій структурі ради скорочено кількість управлінь, відділів та секторів. Відтак на час воєнного стану більшість управлінь тимчасово стають відділами, відповідно керівники відділів та секторів у складі управлінь тимчасово понижуються до рівня головних спеціалістів.

«Перехід на тимчасову структуру та штатний розпис буде здійснено з 6 червня. Ми провели ретельний аналіз існуючої структури, перерозподіл особового складу та затвердили нове комплектування структурних підрозділів. Ми цінуємо та бережемо наші кадри. Однак таке рішення є вимушеним і діятиме виключно на час воєнного стану» – наголошує заступник міського голови, керуючий справами виконкому Володимир Коцюба.

Структура діятиме протягом воєнного стану, а розпорядження втратить чинність не пізніше, ніж через 30 днів з дня припинення чи скасування воєнного стану, якщо не буде встановлено більш ранній строк.

Перейти до вмісту