З комфортом на навчання: школярам навчальних закладів Нагуєвич та Бистриці передали ключі від нових автобусів

12:05 29 Березня 2023

У середу, 29 березня, навчальним закладам Нагуєвич та Бистриці урочисто вручили ключі від нових «Школяриків». Передати автобуси шкільним родинам та привітати їх із радісною подією завітали очільник громади Тарас Кучма та керівник відділу освіти Віталій Вовків.

Нові шкільні автобуси оглянули вчителі та учні — освітянська сім’я двох закладів радіє, адже тепер діти матимуть змогу добиратись на навчання у комфорті та безпеці.

Якісні знання дітей та комфортні умови для навчання — наш пріоритет про який ми дбаємо першочергово. Тепер за безпеку наших дітей можуть бути спокійні як і батьки з вчителями, так і ми. Впевнений, що нові автобуси будуть добре служити та забезпечать швидке і безпечне перевезення учнів не лише до навчальних закладів, а й на різноманітні екскурсії чи змагання, — прокоментував Тарас Кучма.

Також у Нагуєвичах Тарас Кучма вручив планшет одному з кращих учнів школи Назару Тиндику за здобуті призові місця у численних конкурсах та олімпіадах.

Загалом, від початку повномасштабного вторгнення росії на українські землі, на запит районної військової адміністрації, відділ освіти Дрогобицької міської ради передав чотири з п’яти шкільних автобуси на потреби ЗСУ.

Відтак з кінця 2022 року місто спільно з ЛОВА придбали п’ять нових шкільних автобуси для потреб Дрогобицької ТГ. Раніше отримані три нові «Школярики» місто вже скерувало навчальним закладам Медвежанської гімназії, Нижньогаївської та Лішнянської НВК.

Нагадаємо, кошти на закупівлю транспортних засобів виділяли шляхом співфінансування: 60% місто та 40% — ЛОВА.

Перейти до вмісту