Зустріч міських голів Дрогобича та Дніпра: Тарас Кучма та Борис Філатов провели ділову зустріч

12:39 18 Вересня 2020

В рамках візиту до міст Західної України, Борис Філатов – міський голова Дніпра, завітав до Дрогобича, де зустрівся з Тарасом Кучмою.

Зазначимо, що Дрогобич і Дніпро представлені в Асоціації міст України – всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування, що представляє позицію та захищає інтереси місцевого самоврядування, веде від імені громад діалог з органами державної влади на всіх рівнях. Асоціація створена 1992 року за ініціативи міських голів.

Перебуваючи у Дрогобичі, Борис Філатов оглянув туристичні родзинки міста: площу Ринок, міську Ратушу, солеварню, церкву Святого Юра, костел Святого Варфоломія.

В ході ділової зустрічі обидва міські голови обговорили бюджетні та господарські питання, місцеві проблеми, вирішення яких можливе за умови прийняття низки законодавчих актів.

Говорили про стратегії розвитку міста та ОТГ, впровадження концепції «Розумного міста», про наповнення бюджету, участь громади в управлінні містом.

У підсумку зустрічі Тарас Кучма та Борис Філатов висловили взаємну підтримку щодо подальшої діяльності у розвитку міст та територій.

Перейти до вмісту