«Здавай кров – надихайся культурою»: ТІЦ міста підтримує мотиваційну акцію

16:20 5 Травня 2023

З перших днів травня на Львівщин стартувала акція «Здавай кров – надихайся культурою!». За її умовами – кожен донор, який впродовж травня здасть кров у місцевому центрі служби крові, отримає безкоштовний квиток в один з закладів культури або ж на туристичну подію. Ініціював задум на рівні Львівщини департамент з питань культури, національностей та релігій, департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА, а також Опікунська рада обласного Центру служби крові.

Як повідомила керівниця Туристично-інформаційного центру Дрогобича Ірина Марків – місто Котермака також долучається до важливої ініціативи. Відтак, ТІЦ міста спільно із партнерами – Хоральна синагога, КЗ “Дрогобицький культурно-освітній центр ім. Івана Франка” та Галерея сучасного мистецтва Дрогобицької дитячої художньої школи закликають мешканців Дрогобича та переміщених осіб підтримати потрібну ініціативу та здати кров. Тим самим дрогобичани отримають змогу безкоштовно відвідати певні культурні події або ж взяти участь в екскурсії – «Підйом на вежу ратуші».

Заклади культури та туризму з першого дня війни брали активну участь у допомозі військовим та внутрішньо переміщеним особам. Відтак сьогоднішня акція – дуже актуальна, адже кожен з нас на своєму місці повинен робити все можливе для нашої перемоги. До кінця травня якщо ви здаєте кров (м.Дрогобич, вул. Солоний ставок, 2), берете сертифікат та відвідуєте наші заклади. Також раді партнерам, які матимуть бажання теж долучитись до хорошої ініціативи, – зазначила Ірина Марків.

Перейти до вмісту