Збір пропозицій до проєкту Концепції соціально-економічної адаптації Львівщини до умов воєнного стану

13:45 22 Серпня 2022

Широкомасштабне вторгнення російських військ на територію України, а згодом ведення повномасштабних бойових дій, завдало чималу шкоду як економіці країни загалом, так і окремим її регіонам.

Відповідно до розпорядження голови обласної ради від 02.05.2022 №143 створено робочу групу з питань напрацювання проєкту Концепції соціально-економічної адаптації Львівщини до умов воєнного стану і стратегічних напрямів економічного відродження на післявоєнний період.

За результатами проведеної роботи робочою групою напрацьовано проєкт Концепції, який містить пропозиції, рекомендації і напрацювання про те, що необхідно робити сьогодні, у воєнний час і на чому варто зосередитись після війни.

Зважаючи на необхідність формування єдиного стратегічного документу, проводиться збір пропозицій, які дозволять доповнити або розширити цілі, що напрацьовані робочою групою.

Ознайомитись з проєктом можна в додатку за посиланням: https://doc.drohobych-rada.gov.ua/wp-content/uploads/2022/09/Концепція.pdf

Ваші пропозиції просимо подавати у відділ економіки Дрогобицької міської ради – кабінет №214, тел. 2-25-45, або на електронну скриньку: [email protected]

Перейти до вмісту