За кваліфікованими кадрами – в центр зайнятості!

16:10 23 Вересня 2020

Якісний підбір персоналу є однією з найважливіших складових успіху діяльності будь-якого підприємства, установи чи організації. Можна навести чимало прикладів, коли вирішальне значення для реалізації планів і проектів підприємства мають вдало підібрані кадри.

Відтак на сьогодні у Дрогобицькому міськрайонному центрі зайнятості  професійно-кваліфікаційний склад безробітних налічує більш ніж 50 осіб сестер медичних, більше 40 водіїв автотранспортних засобів, більше 20 осіб охоронників та  молодших медичних сестер та ін.

Завдяки новим сервісам роботи для задоволення кадрової потреби роботодавців та поінформованості шукачів роботи щодо наявності вільного робочого місця фахівцями центру зайнятості створюються відео – слайди та ролики, які застосовуються під час прийомів громадян та проведенні групових заходів.

За згодою роботодавця вакансія висвітлюється на інтернет – сторінці  кадрової служби  при цьому зазначаються контакти спеціаліста служби зайнятості , який організував всю подальшу роботу щодо укомплектування вакансії.

Цікавим для роботодавця може стати і таке нововведення,  як он-лайн співбесіда з претендентом , яка дає можливість «очі в очі » поспілкуватися, отримати відповіді на питання , що цікавлять та оцінити манеру спілкування , поведінку, що є важливим для багатьох роботодавців.

Якщо у Вас виникла потреба в укомплектуванні вакансій, то підбір персоналу із застосуванням методів рекрутингу  дає змогу якнайшвидше  задовольнити потребу роботодавців в кадрах  висококваліфікованими спеціалістами з числа безробітних.

Наша адреса: Дрогобицький міськрайонний центр зайнятості, вул.П.Орлика, 3А, м.Дрогобич, тел.0676352278

Перейти до вмісту