За безпеку та контроль у місті відповідатиме новостворений відділ Департаменту міського господарства

14:08 17 Січня 2020

У структурі Департаменту міського господарства ДМР створили новий відділ – безпеки та контролю.

Основними завданнями відділу є запобігання вчиненню правопорушень у сфері благоустрою міста та інспектування вулиць щодо виявлення порушень правил зупинки, стоянки транспортних засобів, стоянки автотранспортних засобів, у тому числі порушень правил користування майданчиками для платного паркування автотранспортних засобів.

Рішення про створення відділу прийняла сесія Дрогобицької міської ради у четвер, 16 січня.

У повноваження новоствореного відділу входить керівництво загальноміською системою відеоспостереження та притягнення до адміністративної відповідальності порушників правил паркування шляхом розміщення повідомлень про порушення на лобовому склі автомобільного транспорту.

Зокрема спеціалісти відділу фіксуватимуть порушення правил зупинки, стоянки, паркування та за допомогою Єдиного державного реєстру транспортних засобів та Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань встановлюватимуть особу-порушника. Відтак вноситимуть інформацію про адміністративні правопорушення до Реєстру адміністративних правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху.

Штатна чисельність структури відділу становитиме 9 осіб, частину з яких залучать за рахунок об`єднання існуючої посади інспектора з благоустрою ДМГ та переводу працівників КП «Муніципальна варта».

Перейти до вмісту