Затверджено керуючу компанію «Еко-смарт індустріального парку «Галіт»

13:32 15 Серпня 2022

Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради розглянув питання про затвердження переможця конкурсу з визначення керуючої компанії «Еко-смарт індустріального парку «Галіт».

Робота над створенням у Дрогобичі індустріального парку, який зможе в одному місці об’єднати, як місцеві, так і релоковані до нас підприємства, велась більш ніж півтора роки. На початку червня сесією міської ради було затверджено концепцію майбутнього індустріального парку, проведено необхідні підготовчі процедури та оголошено конкурс з визначення керуючої компанії.

Учасник конкурсу ТОВ «ЄТІ ПРО» попередньо представив бізнес-план розвитку майбутнього проекту та анонсував плани щодо почергового спорудження об’єкту індустріального парку.

Відповідно до вимог закону, по завершенні конкурсу виконавчий комітет затвердив ТОВ «ЄТІ ПРО» в якості керуючої компанії індустріального парку «Галіт». Компанія повинна бути організатором подальших процедур з залучення інвестора зі зведення об’єкту та подальшої діяльності індустріального об’єкту.

Питання виділення земельної ділянки під зведення індустріального парку розглядатимуть депутати на черговому засіданні сесії.

За планами, еко-смарт індустріальний парк «Галіт» повинен об’єднати в собі легку промисловість, торгівлю, ІТ, меблеву промисловість, металообробку, машинобудування, хімічну промисловість тощо.

При старті будівництва цього року, першу чергу індустріального парку планують здати за 13 місяців. Весь об’єкт – за 4,5 роки.

Загальна площа парку становитиме 101,300 м2 і налічуватиме понад 300 виробничих площ та лотів під бізнес. Успішна реалізація індустріального парку в Дрогобичі дасть можливість створити 1 470 робочих місць.

Проект еко-смарт індустріального парку «Галіт» наразі є єдиним в Україні проектом індустріального парку, де робочі площі та приміщення матимуть площу від 288 кв. м до 800 кв. м, тобто будуть орієнтовані в першу чергу на малий та середній бізнес. Загалом в індустріальному парку будуть лоти для бізнесу, серед яких і складські чи виробничі приміщення, і виставкові зали.

Нагадаємо, ознайомитися з рішенням виконавчого комітету можна за посиланням:  https://doc.drohobych-rada.gov.ua/

Перейти до вмісту