Заряджають позитивними емоціями: Центр соціальних служб організував чергове корисне дозвілля для дітей з інвалідністю та сімей соціальних категорій

13:16 7 Лютого 2023

З турботою про психічне здоров’я дітей. Фахівці Дрогобицького міського центру соціальних служб продовжують дарувати позитивні емоції дітям Героїв та сім’ям соціальних категорій. Так, цими днями працівники Центру спільно із проєктом Психічне здоров’я для України організували поїздку у львівський Океанаріум. До корисного дозвілля були залучені діти з інвалідністю, а також сім’ї соціальних категорій, якими опікується Центр соціальних служб.

У Львові діти ознайомились із підводним світом та його морськими жителями, набрались нових знань та позитивних емоцій. Продовженням пізнавального дня – став похід на піцу.

У Центрі стверджують – такі поїздки допомагають дітям релаксувати, пізнати щось нове, відволіктись від сумних щоденних реалій та стати трішки щасливішими.

Додамо, цієї зими фахівцями Центру було організовано низку пізнавальних поїздок для дітей Героїв та соціальних категорій.

Зокрема, у трускавецький дельфінарій «Оскар», у НВК «Зефір», на дрогобицьку ковзанку, а також проведено десяток творчих занять із психологами та педагогами художньої школи, які допомагають дітям через творчі уроки та майстер-класи, відкрити в собі нові таланти та відволіктись від щоденних проблем.

Дрогобицький міський центр соціальних служб

Перейти до вмісту