Заручаємось міжнародною підтримкою: ансамбль «Верховина» виступив перед парламентарями Хорватії

16:43 26 Жовтня 2022

У ці дні у хорватському Загребі відбувається перший парламентський саміт Міжнародної Кримської платформи. В межах саміту, 26 жовтня, мала місце зустріч Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука з Головою Сабору Республіки Хорватія Ґорданом Яндроковичем та парламентарями Хорватії. Наприкінці промови українського парламентаря відбувся виступ Заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні та танцю України «Верховина», який зірвав бурхливі овації присутніх.

Після успішно завершеного саміту Кримської платформи та візиту дорогого друга Руслана Стефанчука, Голови Верховної Ради України, ми прийняли в Хорватському парламенті Прикарпатський ансамбль пісні і танцю України «Верховина». Підтримуємо Україну! Слава Україні!, – прокоментував Голова Сабору Республіки Хорватія Ґорданом Яндроковичем на власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Нагадаємо, днями у хорватському місті Ловран відкрили пам’ятний знак, присвячений видатному українському письменникові, мислителю та політичному діячу Івану Франку.

На запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Хорватія Василя Кирилича участь у заході взяла делегація з Дрогобича, яку очолив міський голова Тарас Кучма та Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина».

Фото з мережі Інтернет

Перейти до вмісту