«Зараз у Дрогобичі нема жодних партій, є єдиний український народ», – Тарас Кучма про згуртованість та допомогу армії

10:14 10 Травня 2022

В час війни та протистояння росії, українці максимально долучилися до волонтерства. Всі без виключення намагаються робити максимум, щоб підтримати захисників України та наблизити нашу перемогу.

Над залученням необхідних речей та допомоги для армії працюють усі – і керівництво та депутати Дрогобицької громади, і створений Гуманітарний Координаційний Центр, і Хаб гуманітарної допомоги Україні в Польщі, і волонтери, представники бізнесу, і всі небайдужі українці.

З дня повномасштабного вторгнення росії на українські землі, з-за кордону доставляється чимало гуманітарної допомоги, засоби захисту та спецзасоби, необхідні нашим захисникам.

В цей час свої зусилля об’єднали керівництво громади та депутатський корпус ради, – кожен намагається максимально використовувати всі доступні ресурси та засоби, щоб допомогти Україні.

За словами міського голови Дрогобича Тарас Кучми – головне завдання сьогодні – залишатись єдиними та працювати максимально прозоро.

Важливо те, що все, що ми робимо сьогодні, не робиться під брендами партій, чи самопіару для когось. Сьогодні в нас нема партій, нема фракцій, є один український народ – об’єднаний навколо спільної мети – захисту та підтримки України, – наголосив під час наради у міськраді Тарас Кучма.

Також очільник громади закликав усіх, хто працює над залученням гуманітарної допомоги, продовжувати вести чіткий облік та бути готовими прозвітувати за всю залучену допомогу, як в Україні, так і з-за кордону.

Перейти до вмісту