Заклади мистецької освіти Дрогобича на три дні також переходять на дистанційну форму навчання

13:29 22 Лютого 2023

У зв’язку із наближенням 24 лютого – річниці з часу повномасштабного вторгнення російських окупантів на українські землі – в освітніх навчальних закладах міста та територіальної громади оголошено перехід на дистанційну форму навчання. Мова іде про період з 22 по 24 лютого. У садках в ці дні працюють лишень чергові групи.

Як повідомив керівник Управління культури та розвитку туризму ДМР Стас Лецик – мистецьким закладам Дрогобича в ці дні також рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання. Це – Дрогобицька дитяча музична школа №1, Дрогобицька дитяча музична школа №2 ім. Р.Сороки, Стебницька дитяча музична школа, Дрогобицька дитяча художня школа.

Такий крок вимушений, оскільки в ці дні існує підвищена загроза повітряних тривог. Щоб не зривати навчальний процес та не допустити хаосу і паніки серед дітей, прийнято рішення мистецькі заклади міста перевести в період з 22 по 24 лютого на дистанційну форму навчання. Віримо в наші ЗСУ та сподіваємось на мирне небо в ці дні, – зазначив Стас Лецик.

Із понеділка, 27 лютого, навчання в мистецьких закладах міста буде відновлено і здійснюватиметься у звичному режимі. Аналогічно і в освітніх установах та дитячих садках міста Котермака.

Перейти до вмісту