Заклади дошкільної освіти Дрогобича працюють у звичному режимі, мистецькі школи до середи на онлайн навчанні

16:34 10 Жовтня 2022

У зв’язку із посиленням окупантами ракетних обстрілів території України, освітні установи Дрогобича до середи перевели на дистанційну форму навчання. Мова іде про ліцеї та гімназії міста і територіальної громади. Як зазначають у відділі освіти Дрогобича – ситуацію тримають на контролі і не виключено, що в середу буде оголошено про продовження онлайн навчання для школярів.

Що стосується садків міста – то за твердженнями керівника відділу освіти Віталія Вовківа, усі дошкільні установи міста Котермака працюють у звичному режимі.

Ми розуміємо, що багато батьків працюють і елементарно не мають, де залишити своїх малюків. Тож садки міста відчинені і продовжать працювати у звичному режимі. Відтак, кожен із батьків вирішує самостійно – вести дитину в дитсадок, чи ні. Під час повітряної тривоги вихователі садків дотримуються норм безпеки та відводять малюків в укриття, – підкреслив Віталій Вовків.

Що стосується мистецьких (музичних і художніх шкіл) та позашкільних закладів міста Котермака – то вони також переведені на дистанційну форму навчання включно до 12 жовтня.

Також посадовець повідомив, що відділом освіти прийнято рішення перевести освітні заклади громади на дистанційну роботу до середи включно. Якщо ситуація буде напруженою, дистанційне навчання продовжать. Про це повідомимо додатково.

Перейти до вмісту