Загибель «Ультраса» – це велика втрата для нашого батальйону, – Тарас Кучма про смерть побратима

15:42 14 Квітня 2022

У бою з російською ордою загинув військовий, тридцятирічний Руслан Сиксой.

З 2014 року Руслан брав активну участь у російсько-українській війні, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність Української держави. Служив у батальйоні імені Генерала Кульчицького. Мав позивний «Ультрас». Відзначений орденом «За мужність» ІІ ступеня. Був бойовим побратимом та другом міського голови Тараса Кучми.

Загиблий воїн родом із Харкова. Одружений з дрогобичанкою. Без батька залишилось двоє дітей.

Щодня надходять сумні звістки про загибель воїнів – новітніх Героїв України, які стоять на захисті нашої неньки України. Сьогодні ми отримали підтвердження про смерть «Ультраса». Це велика втрата для моїх побратимів і особисто для мене, адже він був моїм другом. Співчуття сім’ї та родині, усім хто знав та поважав Руслана, – прокоментував загибель побратима Тарас Кучма.

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті героя України – Руслана Сиксоя.

Сьогодні на центральній площі Дрогобича відбулася акція-перформанс «Голуб спасіння» у пам’ять про загиблих в російсько-українській війні. Дрогобиччина пам’ятає та шанує своїх героїв, серед яких і Руслан. Побратими «Ультраса» також наголошують, що помста російським окупантам за життя Героя буде неминучою.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Перейти до вмісту