Завтра у Стебнику проведуть в останню путь загиблого Героя України Петра Тарапацького

16:17 29 Червня 2022

Дрогобиччина зустрічає загиблого захисника, Героя України – 52-річного Петра Тарапацького, який віддав своє життя у війні з російськими загарбниками.

Тарас народився 1 вересня 1969 року в Стебнику. Закінчив Дрогобицьку ЗОШ №2 та Стебницький професійний ліцей. Після чого відправився на службу в армію. Працював у військових частинах та Дрогобицькій виправній колонії.

З 2015 року воював в зоні АТО. Після повномасштабного вторгнення росії на українські, приєднався до лав Дрогобицького батальйону територіальної оборони Збройних Сил України, де був інструктором. Згодом відправився на фронт виконувати бойові завдання з захисту країни.

В ніч на 27 червня його серце зупинилось.

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, депутатський корпус, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Петра Тарапацького.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Завтра о 9.00 похоронна процесія вирушить від дрогобицького моргу до рідного дому загиблого за наступним маршрутом: вулиця Шептицького, Пилипа Орлика, Лесі Українки, Мазепи, Театральна, Трускавецька до вулиці Іваника (Солець).

О 15.30 процесія вирушить від рідного дому загиблого, що на вулиці Іваника, 102 (Солець) до Майдану Шевченка у Стебнику, де о 16.00 відбудеться загальноміська прощальна панахида.

Після панахиди, відбудеться чин похорону, який проведуть у храмі Положення ризи Пресвятої Богородиці, що при в’їзді в Дрогобич (на Гірці). Загиблого Героя поховають на кладовищі в Сільці.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Перейти до вмісту