Завтра Дрогобиччина прощатиметься з загиблим героєм – 25-річним стебничанином Олегом Шмаковим

21:22 19 Травня 2022

Дрогобиччина знову в жалобі, – у війні з російськими загарбниками наша громада втратила ще одного захисника, – стебничанина Олега Шмакова, який загинув на 26-му році життя.

Олег народився 10 червня 1996 року, проживав у Стебнику. Закінчив Стебницьку школу №7 та Стебницький професійний ліцей.

У 2013-14 роках воював у зоні АТО, захищаючи українські землі. Після повномасштабного вторгнення росії на Україну був знову призваний до лав військовослужбовців і від початку квітня відправився на захист країни.

Загинув Олег Шмаков 12 травня в районі міста Золоте на Луганщині, внаслідок бойового зіткнення з ворогом.
У загиблого воїна залишились батьки, три брати та сестра.

Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Олега Шмакова.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував.
Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Конвой з тілом загиблого воїна прибуде завтра, 20 травня, о 12.00 на Перехрестя Героїв.

О 12.30 на Майдані Шевченка в Стебнику відбудеться загальноміська церемонія прощання. Після цього, орієнтовно о 13.30 відбудеться чин похорону у храмі Успіння Пресвятої Богородиці у Стебнику.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Перейти до вмісту