Завтра Дрогобицька громада зустріне загиблого Героя Ігоря Кундича

14:24 19 Травня 2023

В суботу, 20 травня, Дрогобицька громада зустріне тіло загиблого Героя України – 54-річного дрогобичанина Ігоря Кундича, який віддав своє життя за Україну.

Ігор Кундич проживав у Дрогобичі на вулиці Нечая. Навчався у Дрогобицькій ЗОШ №8, згодом у Дрогобицькому механіко-технологічному коледжі. Працював на Долотному заводі, згодом займався приватними ремонтними роботами.

З початком повномасштабного вторгнення ворога, Ігор вже з березня вирушив на фронт та став на захист України. Служив старшим сержантом 4-ої окремої танкової бригади ЗСУ.

Дрогобичанин більше року мужньо виконував бойові завдання з захисту рідної країну, практично весь час перебуваючи на передових позиціях фронту. На жаль, 23 квітня воїн отримав сильні поранення в Бахмуті, внаслідок яких 12 травня помер.

У Героя залишились батьки, дружина, донька та два сини.

Прибуття конвою з тілом захисника очікується завтра, 20 травня. Зустріч на перехресті Героїв – об 11:00. Звідти домовину з тілом захисника повезуть на площу Ринок, де об 11:30 відбудеться загальноміське прощання.

Парастас за загиблим проведуть в рідному домі, на вулиці Нечая, о 19:00.

Похорон Героя відбудеться в церкві Вознесіння Господнього – в неділю, 21 травня, о 12:30. Поховають Героя на кладовищі на вулиці Пилипа Орлика.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Перейти до вмісту