Завжди раді п’ятому президенту України: Петро Порошенко знову завітав до Дрогобича

22:42 5 Вересня 2020

Третій візит до Дрогобича за останні два роки здійснив Петро Порошенко – п’ятий президент України. Перший візит відбувся у березні 2019 року, другий – у червні того ж року, третій – 5 вересня 2020 року.

Під час сьогоднішнього візиту Петро Порошенко разом з командою побував у церкві Святого Юра, завітав до БФ «Карітас», зустрівся з громадою Дрогобича на оновленій площі Ринок.

Традиційно п’ятого президента у Дрогобичі зустрів міський голова Тарас Кучма, депутати міської та представники виконавчого комітету міськради.

В ході зустрічі з дрогобичанами Петро Порошенко розповів про справи у зовнішній та внутрішній політиці держави, про те, як після президентства йому та команді доводиться відстоювати цінності Майдану та захищати права українського народу.

«Шість років вони намагалися нас налякати. Шість років, дякуючи нашим з вами зусиллям, ми зберегли Україну. Шість років ми руйнували їхні плани розшматувати Україну і створити Новоросію. Шість років тому хлопці і дівчата, в тому числі з Дрогобича, їхали на Майдан для того, щоб зберегти європейську Україну. А потім прямо з Майдану на фронт для того, щоб дати відсіч російській агресії, яка ніяк не може змиритися з самим фактом існування нашої з вами незалежної держави», – про це сказав Петро Порошенко під час зустрічі з мешканцями Дрогобича.

На завершення зустрічі вже за традицією дрогобичани спільно екс-президентом та гуртом «Кулі» виконали Державний Гімн України.

Проводжали Петра Порошенка оплесками та вигуками «Дякуємо!».

За матеріалами офіційної сторінки Петра Порошенка

Перейти до вмісту