Забезпечують порядок та захищають: нацгвардійці Дрогобича відзначили 30 років створення підрозділу

20:34 1 Липня 2022

Служать українському народові, стежать за правопорядком, підсилюють безпеку громади, саме так сьогодні можна сказати про особовий склад ІІ Галицької бригади Національної гвардії України. 1 липня виповнилося 30 років з дня заснування підрозділу.

З нагоди цієї дати у частині відбулися урочистості.

Традиційно, учасники дійства вшанували пам’ять загиблих, а представники духовенства провели чин молитви.

Згадали під час заходу й легендарного Героя України – генерал-майора Сергія Кульчицького. Говорили про виконання бойових завдань та несення служби на фронті, відданість та відвагу у боротьбі за захист суверенітету та державної цілісності держави.

Привітати нацгвардійців зі святом прибули представники місцевої влади та правоохоронних органів. Від імені Дрогобицької міської ради та міського голови Тараса Кучми – воїнів привітали Андрій Ковч та Руслан Щерба, які відзначили представників особового складу грамотами. Для військової частини посадовці подарували побутову техніку.

У своєму виступі Андрій Ковч подякував воїнам за службу. Відзначив якість роботи, посилення безпеки на вулицях населених пунктів та дорогах громади. Також наголосив, що місцеве самоврядування постійно допомагає в облаштуванні благоустрою та приміщень військової частини.

Завершили захід виконанням Державного Гімну України.

Перейти до вмісту