«Електронний кабінет» – актуальна послуга ДПС

10:20 21 Лютого 2022

Шановні платники! Дрогобицька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області звертає увагу, що Електронний кабінет – це найбільш популярний сервіс ДПС, який є захищеним, персоналізованим та безпечним.

Для спілкування з податковою службою платники податків мають можливість в режимі реального часу та безкоштовно скористатись сервісом Електронний кабінет як з персональних комп’ютерів, так і з смарт-пристроїв.

Даний сервіс надає можливість переглянути інформацію, яка збирається, використовується та формується податковою службою в процесі обліку платників податків та адміністрування податків, зборів, єдиного внеску, здійсненням податкового контролю.

Платники, не покидаючи свого робочого місця, мають можливість провести звірку розрахунків з бюджетом, а за потреби отримати документ, що підтверджує стан розрахунків.

З впровадженням єдиного рахунка, було внесено відповідні зміни до нормативних документів, в результаті яких інформація про рух коштів на єдиному рахунку стала доступною платнику в Електронному кабінеті.

Завдяки цьому сервісу можна сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками податків окремих податків, податкову звітність.

Нагадуємо, що вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також, через офіційний вебпортал ДПС.

Дрогобицький сектор організації роботи
організаційно-розпорядчого управління

Головного управління ДПС у Львівській області

 

Перейти до вмісту