Електронний аукціон: Об’єкт “с. Дережичі, вул. Шкільна, будинок 25, корп. 2”

12:35 26 Серпня 2021

Управління майна громади інформує про проведення електронного аукціону об‘єкту малої приватизації за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, с. Дережичі, вул. Шкільна, будинок 25, корп. 2

1.Інформація про об‘єкт приватизації.
Місцезнаходження об’єкту: Львівська область, Дрогобицький район, с. Дережичі, вул. Шкільна, будинок 25, корп. 2.
Найменування об’єкту: нежитлова будівля загальною площею 146,1 кв.м. Фотографічні зображення та технічна документація додаються.
Відомості про об’єкт:
Рік побудови – 1992, площа забудови – 172,5 м 2, об’єм – 618 м 3 Фундамент – бутобутон, стіни – цегла, перекриття – залізобетоне, перегородки – цегла, покрівля – шифер. Підлога – бетон. Ворота – металеві, вікна – дерево. Оздоблювальні роботи: внутрішні – поштукатурено, побілено, зовнішні – відсутні. Технічний стан – задовільний. Інженерне забезпечення – електропостачання. Об’єкт оцінки знаходиться на земельній ділянці площею 1,4200 га, яка перебуває у постійному користуванні КП «Управління капітального будівництва». Кадастровий номер 4621282700:01:004:0069. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

2.Інформація про електронний аукціон:
Спосіб проведення аукціону: аукціон без умов.
Дата та час проведення аукціону:
16.09.2021 р. Година, о котрій починається аукціон, встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 09-00 до 18-00 години дня.
Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні без умов, та в електронному аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.
Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 годин 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.

3.Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація нежитлової будівлі за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, с. Дережичі, вул. Шкільна, будинок 25, корп. 2., площею 146,1 м. кв.
Стартова ціна об»єкту для продажу на аукціоні без умов: 382 166,67 грн. без ПДВ.
Розмір гарантійного внеску : 38 216,66 грн., без ПДВ.
Стартова ціна об»єкту для продажу на аукціоні із зниженням стартової ціни: 191 083,33 грн. без ПДВ.
Розмір гарантійного внеску: 19 108,33 грн., без ПДВ.
Стартова ціна об»єкту для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 191 083,33 грн. без ПДВ.
Розмір гарантійного внеску: 19 108,33 грн., без ПДВ.
Розмір реєстраційного внеску: 1200 грн.
Період між аукціоном без умов та аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій 21 календарний день від дати аукціону.
Крок аукціону на аукціоні без умов: 3 821,66 грн.
Крок аукціону на аукціоні із зниженням стартової ціни та аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 1 910,83 грн.
Для участі в аукціоні з продажу об’єкта малої приватизації гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у приватизації.

4.Час і місце проведення огляду об’єкту комунальної власності.
Ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування у робочі дні, попередньо узгодивши з представником управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Яцишин О. Є. з 10.00 до 17.00.
Організатор аукціону: Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
Адреса: 82100, м. Дрогобич, пл. Ринок, 1.
Найменування банку та його реквізити для проведення розрахунку за придбаний об‘єкт:
р/р UA518201720355539004000178833 у ДКСУ у м. Києві, МФО 820172, код ЄДРПОУ 44172846.

5. Перелік документів:
Фізичними та юридичними особами, які бажають взяти участь в електронному аукціоні, до заяви на участь у приватизації об’єкта малої приватизації подаються такі документи:
1) для потенційних покупців – фізичних осіб – громадян України – копія паспорта громадянина України;
2) для іноземних громадян – копія документа, що посвідчує особу;
3) для потенційних покупців – юридичних осіб:
– витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань України – для юридичних осіб – резидентів;
– документ про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного, банківського або судового реєстру тощо), засвідчений згідно із законодавством держави його видачі, перекладений українською мовою, – для юридичних осіб – нерезидентів;
– інформація про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і про причину його відсутності;
– остання річна або квартальна фінансова звітність;
4) документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску, а також документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску в розмірі 10 відсотків стартової ціни з рахунка потенційного покупця, на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у приватизації.
5) письмова згода довільної форми потенційного покупця щодо взяття на себе зобов’язань, визначених умовами продажу (у разі наявності таких).

6.Додаткова інформація:
Аукціон проводиться відповідно до ЗУ «Про приватизацію державного і комунального майна» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432 .
Посилання на перелік авторизованих майданчиків та їх рахунки, відкриті для оплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.

Перейти до вмісту