Електронний аукціон: Об’єкт “м. Дрогобич, площа Ринок, 22”

9:01 21 Грудня 2022

Управління майна громади оголошує про продаж на повторному електронному аукціоні з умовами об‘єкту комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади

1.Інформація про об‘єкт приватизації.
Місцезнаходження об’єкту: м. Дрогобич, площа Ринок, 22.
Найменування об’єкту: нежитлове приміщення загальною площею 31,0 кв. м. Фотографічні зображення та технічна документація додаються.

Нежитлове приміщення загальною площею 31,0 м. кв. розташоване в підвалі за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, площа Ринок, 22. Доступ до приміщення обмежений. Приміщення знаходиться в глибині будівлі, доступ до нього можливий лише через прилеглі приміщення. Фундамент цегляний, стіни-цегла, перекриття-залізобетонне, оздоблення стін-штукатурка.

Фізичний стан-задовільний. Окремих виводів комунікацій приміщення об’єкта оцінки немає. Заведені інженерні комунікації із прилеглого приміщення-електропостачання, водопостачання, каналізація.

2.Інформація про електронний аукціон:
Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами.

Дата та час проведення аукціону:
11.01.2023 р. Година, о котрій починається аукціон, встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 09-00 до 18-00 години дня.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні без умов, та в електронному аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 годин 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.

3.Інформація про умови продажу, згідно яких здійснюється приватизація нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, площа Ринок, 22, площею 31,0 м. кв.
Стартова ціна об»єкту для продажу на аукціоні з умовами: 207 600 грн. без ПДВ.
Розмір гарантійного внеску: 41 520 грн., без ПДВ.
Стартова ціна об»єкту для продажу на аукціоні із зниженням стартової ціни: 103 800 грн. без ПДВ.
Розмір гарантійного внеску: 20 760 грн, без ПДВ.
Стартова ціна об»єкту для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 103 800 грн. без ПДВ.
Розмір гарантійного внеску: 20 760 грн., без ПДВ.
Розмір реєстраційного внеску: 1300 грн.
Період між аукціоном без умов та аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій 6 робочих днів від дати аукціону.
Крок аукціону на аукціоні з умовами: 2 076 грн.
Кількість кроків за методом покрокового зниження ціни 4 кроки.
Крок аукціону на аукціоні із зниженням стартової ціни та аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій:1 038 грн.
На фінальну суму нараховується ПДВ.
Для участі в аукціоні з продажу об’єкта малої приватизації гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у приватизації.

4. Час і місце проведення огляду об’єкту комунальної власності.
Ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування у робочі дні, попередньо узгодивши з представником управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Яцишин О. Є. за телефоном: 0988083267 з 10.00 до 17.00.
Організатор аукціону: Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
Адреса: 82100, м. Дрогобич, пл. Ринок, 1.

5. Інформація про проведення розрахунку за придбаний об‘єкт:
Найменування банку та його реквізити для проведення розрахунку за придбаний об‘єкт:
р/р UA518201720355539004000178833 у ДКСУ у м. Києві,
МФО 820172, код ЄДРПОУ 44172846.
Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номери рахунків у національній та іноземній валюті, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків реєстраційних внесків:
р/р UA278999980314060544000013931
МФО 899998, ЄДРПОУ 38008294, отримувач ГУК Львів/Дрогобицька тг/24060300, банк отримувача-Казначейство України.
Умова аукціону – Зобов»язати переможця аукціону оплатити вартість експертної оцінки на нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, площа Ринок, 22, площею 31,0 м. кв.

6. Перелік документів:
Фізичними та юридичними особами, які бажають взяти участь в електронному аукціоні, до заяви на участь у приватизації об’єкта малої приватизації подаються такі документи:
для потенційних покупців – фізичних осіб – громадян України – копія паспорта громадянина України;
2) для іноземних громадян – копія документа, що посвідчує особу;
3) для потенційних покупців – юридичних осіб:
витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань України – для юридичних осіб – резидентів;
документ про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного, банківського або судового реєстру тощо), засвідчений згідно із законодавством держави його видачі, перекладений українською мовою, – для юридичних осіб – нерезидентів;
інформація про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і про причину його відсутності;
остання річна або квартальна фінансова звітність;
4) документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску, а також документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску в розмірі 20 відсотків стартової ціни з рахунка потенційного покупця, відкритого в українському або іноземному банку (крім банків держав, внесених FATF до списку держав, що не співпрацюють у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом), на рахунок, визначений частиною одинадцятою цієї статті.
5) письмова згода потенційного покупця щодо взяття на себе зобов’язань, визначених умовами продажу.
7.Додаткова інформація:
Аукціон проводиться відповідно до ЗУ «Про приватизацію державного і комунального майна» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432 .
Посилання на перелік авторизованих майданчиків та їх рахунки, відкриті для оплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.

фото

Перейти до вмісту