Дія Центр у Дрогобичі. У чому його унікальність?

15:09 18 Листопада 2021

На вулиці Бориславській у Дрогобичі тривають роботи зі спорудження Дія Центру. У середу, 17 листопада, хід виконання робіт проінспектував міський голова Тарас Кучма разом з першим заступником Ігорем Германом. Також цього дня з інспекцією на об’єкт завітав перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Годик.

За словами міського голови Тараса Кучми, унікальність цього Центру полягатиме у тому, що всі адміністративні та комунальні послуги надаватимуть громадянам у єдиному місці.

Ми маємо досвід роботи ЦНАПу. Як бачимо, адміністративні послуги надаються на досить високому рівні. Тепер ми працюємо над завданням, щоб звести всі послуги, у тому числі й комунальні, в єдиному місці. Нам важливо, щоб бюрократичні процедури не обтяжували громадян і не завдавали їм зайвого клопоту. Ми живемо в епоху цифровізації, тому ці процеси мають мінімізувати час та процедуру отримання послуги. Сподіваюся, що після відкриття Дія Центру у Дрогобичі якість наданих послуг буде на рівні великих міст України, – прокоментував Тарас Кучма.

Допоки нове приміщення добудовують, триває процедура переговорів з потенційними надавачами послуг – представництвами органу місцевого самоврядування, органів державної влади, підприємствами, установами і організаціями.

Важливо, що у приміщенні Дія Центру, який обладнають сучасними технологіями, створять зручні умови очікування, для дітей облаштують дитячу кімнату, а для матерів буде можливість переодягнути і нагодувати малюків. Значну увагу приділено інклюзії. Тут передбачені всі умови для обслуговування людей з інвалідністю.

Для економії часу та зручності обслуговування функціонуватиме електронна черга.

Облаштують й територію навколо будівлі, її замостять бруківкою, встановлять лавки, на газонах висадять квіти та дерева.

Перейти до вмісту