Дякуємо громаді за розуміння! – адміністрація КП “Дрогобичводоканал”

13:50 2 Липня 2020

Сьогодні завершився збір підписів під петицією щодо відновлення водопостачання мешканцям мм. Дрогобича та Стебника. Петиція, зареєстрована 3 квітня, не набрала потрібної кількості голосів.

КП “Дрогобичводоканал” висловлює споживачам подяку за виявлене розуміння стратегічної функції підприємства, виконання якої не може піддаватися ризикам за будь-яких обставин.

Нагадаємо, скорочений режим водоканал запровадив з 1 квітня, після того, як підприємство за березень, з початку запровадження карантину, недоотримало 2,6 млн грн за надані послуги і змушене було шукати варіанти економії, які спричинюють найменші незручності споживачам. За підрахунками аналітиків галузі, водою у нічний час користуються лише 4% споживачів. Внаслідок припинення роботи насосних станцій третього підйому, за допомогою яких підкачують воду, дискомфорт у режимі водопостачання відчутний вночі лише на найвищих точках подачі води.

Починаючи з березня, щомісячно водоканал продовжує недоотримувати велику частину коштів за надані послуги. Тому повністю відмовитися від скороченого режиму водопостачання наразі неможливо. З 1 червня враховано численні звернення споживачів і змінено скорочений графік: роботу насосних станцій третього підйому припиняють не з 22.00, а з 00.00 до 06.00.

КП “Дрогобичодоканал”

Перейти до вмісту