Дрогобич – у жалобі: місто провело в останню дорогу загиблого 21-річного Миколу Пшеченка

14:35 1 Квітня 2022

Сьогодні Дрогобич – у жалобі. Місто зустріло свого загиблого сина – 21-річного Миколу Пшеченка, який міг стати гордістю української військової авіації.

Дрогобичанин Микола Пшеченко загинув ще 1 березня під час ракетного обстрілу Харкова. Тривалий час хлопець вважався безвісти зниклим. Лише нещодавно, після тривалих волонтерських пошуків, тіло хлопця знайшли, після чого батькам прийшло офіційне повідомлення про смерть сина.

Сьогодні тіло молодого дрогобичанина привезли до рідного міста.

На центральній площі Дрогобича відбулось загальноміське прощання з загиблим хлопцем. В жалобній процесії взяли участь батьки, молодший брат та рідні загиблого, духовенство, керівництво Дрогобицької громади, військовослужбовці та небайдужі дрогобичани.

Під супровід оркестру військової частини А-1108 юного дрогобичанина, загиблого внаслідок жорстоких обстрілів окупанта у Харкові, провели в останню дорогу.

Чин похорону проводять в церкві Воскресіння Христового на вул. Самбірській.

Пшеченко Микола Миколайович народився у 2000 році в родині військових льотчиків. Микола продовжив льотну справу дідуся та батька і вступив до Харківського національного університету повітряних сил. Окрім навчання у військовому університеті, хлопець був контрактником ЗСУ.

Перейти до вмісту