Дрогобич туристичний: у місті експонують мапи із цікавими туристичними маршрутами

14:47 27 Вересня 2022

У Міжнародний День туризму на центральній площі Дрогобича експонують десяток карт із туристичними маршрутами міста Котермака. Карти туристичних принад та цікавих маршрутів у місті почали розробляти ще кілька років тому. Відтак, їхня колекція постійно поповнюється. Як зазначає керівниця відділу креативних індустрій Управління культури та розвитку туризму Яна Коник серед експонованих мап представлено туристичні маршрути на будь-який смак: релігійного спрямування (тобто духовними святинями міста), дитячі туристичні маршрути, соляний маршрут міста, нафтовий та інші. Окрім цього – представлено і туристичні маршрути навколишніх сіл територіальної громади.

Управління культури спільно із Туристично інформаційним центром міста активно напрацьовувало усі маршрути. Відтак ми за допомогою дизайнера Олександра Сабиніна роздрукували туристичні мапи Дрогобича і маємо за честь їх представити. У День туризму експонуємо усі наші напрацювання, бо впевнені – не кожен дрогобичанин знає про всі туристичні принади міста. Тому туристичні мапи стануть у нагоді як гостим міста так і місцевим мешканцям та допоможуть їм запізнати Дрогобич ближче, – коментує Яна Коник.

В Управлінні культури стверджують – ставлять собі за ціль до наступного року розробити ще кілька цікавих, а відтак і тематичних туристичних маршрутів та представити їх містянам і гостям Дрогобича.

Перейти до вмісту