Дрогобич посилює співпрацю з НУ «Львівська політехніка» у сфері архітектури та містобудування

14:49 11 Листопада 2021

У середу, 10 листопада, у Дрогобицькій міській раді відбулось підписання договору про співпрацю між Інститутом архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка» (кафедрою дизайну архітектурного середовища) та Дрогобицькою міською радою (відділом містобудування і архітектури).

Метою підписання даного договору є продовження та покращення ефективного і взаємовигідного співробітництва між Дрогобичем та університетом «Львівська політехніка» в напрямку розвитку наукової та прикладної діяльності в сфері архітектури та містобудування.

Підписантами договору зі сторони Дрогобича виступили –  міський голова Дрогобицької громади Тарас Кучма та начальник відлілу містобудування та архітектури Ігор Петранич, зі сторони НУ «Львівська політехніка» – директор Інституту архітектури, завідувач кафедри дизайну та основ архітектури Національного університету «Львівська політехніка» Богдан Черкес та завідувач кафедрою дизайну архітектурного середовища, професор Віктор Проскуряков.

Підписання даного договору є результатом вже існуючої співпраці «Львівської політехніки» з Дрогобичем. Співпраця охоплює спільні розробки, а також обмін інформацією у відповідних академічних та державних програмах.

Підписанти взяли на себе зобов’язання сприяти студентам, викладачам кафедри та працівникам міської ради Дрогобича, наскільки це можливо, в активній участі у навчальних, дослідницьких і прикладних програмах обох інституцій та реалізації спільних проектів.

Перейти до вмісту