Дрогобич першим привітає державу із Днем Незалежності – 24 серпня запланований традиційний ранковий підйом на вежу ратуші

14:37 19 Серпня 2021

За ініціативи Туристично інформаційного центру Дрогобича – 3 рік поспіль 24 серпня о 6-6:30 ранку відбудеться символічне піднятися на вежу ратуші. Відтак усі присутні першими зі сходом сонця привітають державу із Днем Незалежності.

Як розповіла в.о.директора Туристично інформаційного центру міста Ірина Марків, два роки тому за ініціативи ТІЦу відбувся перший ранковий підйом на вежу ратуші. Тоді сходження здійснили кілька десятків дрогобичан, а наймолодшому учаснику було 7 місяців. Також до дрогобичан долучилося керівництво ТІЦу і міський голова Тарас Кучма.

Ви знаєте в ранковому сходженні на вежу ратуші є особливий шарм: ранкове місто прокидається зі сну, перші промені сонця виходять з-за горизонту і ми в цей чудесний момент, момент народження нового дня вітаємо нашу державу із її уродинами. Відчуття гордості за країну в цей момент переповнюють сповна, – розповідає Ірина Марків.

Як і два роки тому 24 серпня на вежі ратуші буде виконано Гімн України. До святкового сходження запрошують усіх бажаючих, святковий настрій та заряд бадьорості на увесь день учасникам гарантують.

Перейти до вмісту