Дрогобич отримав гуманітарну допомогу від Міжнародної організації з міграції для підтримки новоприбулих переселенців

11:05 16 Листопада 2022

Міжнародна організація з міграції (МОМ) доставила до Дрогобича чергову гуманітарну допомогу – для вимушено переміщених осіб, які знайшли прихисток на базі Дрогобицької громади.

Допомога адресована в першу чергу новоприбулим до Дрогобицької громади особам, які вперше звертаються до управління соціального захисту населення та стають на облік як вимушено переміщені особи.

В складі переданої допомоги теплі ковдри, постіль, металевий посуд та речі першої необхідності.

Допомогу вже доставили до управління соціального захисту населення. Розпочато видачу речей вимушеним переселенцям, які прибули до нашої громади та зараз реєструються соціальними працівниками як ВПО.

Станом на сьогоднішній день у Дрогобицькій громаді на обліку стоїть понад 11 700 вимушених переселенців. Додатково управління соціального захисту населення реєструє близько 100-120 вимушено переміщених осіб в тиждень.

Нагадаємо, Міжнародна організація з міграції (МОМ) – є структурним підрозділом ООН з питань міграції, який реалізовує низку проектів в Україні. Її діяльність скерована на підтримку ВПО, відновлення економіки України, створення можливостей для працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та надання іншого роду допомоги для підтримки України.

Перейти до вмісту