Дрогобич отримав гуманітарну допомогу з грецького міста Катеріні

15:52 25 Березня 2022

Весь цивілізований світ продовжує підтримувати Україну в боротьбі з московським окупантом. З часу повномасштабного наступу Росії на Україну, ми щоденно отримуємо гуманітарну допомогу. Вона надходить не лише від близьких нам міст-побратимів. До підтримки України долучаються й ті країни, з якими ми раніше не мали партнерських відносин.

Дрогобицька громада, завдяки налагодженим контактам з закордонними партнерами, продовжує залучати необхідну Україні допомогу.

Зокрема сьогодні ми отримали гуманітарну допомогу від грецького міста Катеріні. Грецьке місто, в знак підтримки Дрогобицькій громаді та Україні загалом, зібрало та передало 6 тонн вантажу з необхідними речами.

Серед отриманих речей – продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни.

Отриману гуманітарну допомогу вже вивантажили у Дрогобичі. Її прийняли та допомогли розвантажити, спільно з освітянами, міський голова Тарас Кучма з заступниками Володимиром Коцюбою та Андрієм Ковчем. Завдяки телекомунікаційним технологіям, посадовці одразу поспілкувалися з очільником міста Катеріні – Нікосом Катанасом.

Грецьке місто Катеріні висловлює повну підтримку українському народу в боротьбі з російським окупантом та налаштоване на поглиблення, в подальшому, партнерських відносин з Дрогобичем.

Отримані речі та засоби будуть розподілені і скеровані на підтримку воїнів, для медичного забезпечення та підтримки переселенців.

Після цього, керівництво Дрогобицької громади відвідало музично-драматичний театр ім. Юрія Дрогобича, який протягом війни перепрофілювався під один із штабів гуманітарної допомоги – тут готують їжу для воїнів та тимчасово переміщених осіб.

Перейти до вмісту