Дрогобич вітає Нову Каховку з Днем міста!

12:20 25 Вересня 2021

Шановний Володимире Івановичу! Дорога громадо Нової Каховки!

Щиро, від усього серця, яке сповнене гордості за наше місто побратим – Нову Каховку – вітаю Вас з Днем народженя рідного міста!

Ваше місто молоде та квітуче – йому всього лиш 69 років! Однак, Ваш потенціал та розвиток, управлінські рішення та досягнення – викликають щирі захоплення. Особливе багатство Вашого міста – це люди, які своєю щоденною працею, успішним навчанням та досягненнями у спортивній та культурній сфері, бізнесових колах, змінюють Нову Каховку на краще.

Надзвичайно приємно бути в цей день разом із Вами та розділяти свято уродин Нової Каховки. Вірю, що наша дружба, яка триває 4 роки, лиш зміцніє та збагатить наші міста. Тому в цей день бажаю кожному із Вас – розвитку, успішних проектів та щедрих інвесторів.

Щиро переконаний, що попереду у Вас щасливе майбутнє! Нехай над Новою Каховкою завжди буде мирне небо, нехай здоровими будуть Ваші мешканці, а їхні серця переповнені – палким патріотизмом! Бо це почуття – це повага до свого ближнього, це безмежна любов один до одного та міста, де ти народився та живеш.

Міський голова Тарас Кучма

До слова, сьогодні, офіційна делегація на чолі з міським головою бере участь у святкуваннях Дня міста Нової Каховки. Своєю творчістю новокаховчан також вітає Дрогобицький муніципальний камерний хор «Легенда».

Перейти до вмісту