Дрогобич бере участь у великій конференції «Муніципальні партнерства зі Східною Європою»

11:22 17 Листопада 2020

17 та 18 листопада 2020 року Сервісна служба «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) неприбуткової компанії Engagement Global вперше проводить велику віртуальну конференцію муніципальних партнерств зі Східною Європою.

Конференція поєднує під одним дахом першу Німецько-Українську онлайн-конференцію муніципальних партнерств, другу конференцію з муніципальних партнерств зі Східною Європою і Четверту зустріч мережі муніципальних партнерств задля сталого розвитку першої проєктної фази. Відповідно до гасла «цифрове.зростання.разом.» дводенний захід відбуватиметься онлайн і складатиметься з різних компонентів.

Онлайн заходи відбуватимуться з 10:30 до 18:15.

Для учасників передбачено різноманітні програми, присвячені роботі муніципальних партнерств, з численними прикладами кращих практик; платформу для обміну знаннями та досвідом і тематичні мережі з іншими дійовими особами на місцевому рівні; спілкування з учасниками з німецьких та східноєвропейських громад, які вже працюють у рамках муніципального партнерства, або мають намір налагодити такі партнерства.

Крім партнерів німецько-українського співробітництва, програма Конференції передбачає участь представників громад з наступних країн Східної Європи: Албанія, Білорусь, Боснія та Герцеговина, Косово, Молдова, Чорногорія, Північна Македонія, Сербія, країни Південного Кавказу (Грузія, Вірменія, Азербайджан). Проводить Німеччина.

На запрошення організаторів, місто Дрогобич також бере участь у цих заходах.

Перейти до вмісту