«#Дрогобичкупуєвдома»: Підтримаємо місцевий бізнес у час карантину разом

13:56 13 Січня 2021

Черговий локдаун завдає збитків місцевому бізнесу. Через карантинні обмеження заборонено роботу кафе, ресторанів і барів. Також заборонено приймати відвідувачів підприємствам у сфері торговельного і побутового обслуговування населення.

Промоція бізнесу – одна з практик підтримки підприємців, які постраждали через дію карантину.

Місцеве самоврядування Дрогобицької громади ініціює акцію «#Дрогобичкупуєвдома».

Мета акції – підтримка та промоція місцевого бізнесу, який потрапив під дію заборони.

Підприємцям пропонується розміщення інформації про свою діяльність та заклади на Інтернет-порталі Дрогобицької міської ради у спецрубриці «#Дрогобичкупуєвдома».

Сьогодні Інтернет-портал Дрогобицької міської ради відвідує в межах ста тисяч унікальних користувачів у місяць. Таким чином розкручений інтернет-портал може послужити хорошим майданчиком для промоції бізнесу, який є платником податків до місцевого бюджету.

Унікальний пошуковик Інтернет-порталу дасть змогу користувачам оперативно знайти інформацію про необхідну послугу чи заклад (за умови, якщо останні долучилися до акції та розмістять інформацію про себе).

Також на офіційній сторінці Дрогобицької міськради у Фейсбук створено подію «#Дрогобичкупуєвдома» задля промоції акції та бізнесу.

Для підприємців рекомендуємо заповнити наступну заявку та надіслати на е-скриньку прес-служби [email protected] з відміткою #Дрогобичкупуєвдома. Також пропонуємо надсилати інформацію про події у ваших закладах та фото.

Заявка для оприлюднення інформації про бізнес

– Фото закладу
– Назва закладу:
– Графік роботи:
– Адреса:
– Контактний телефон:
– Сайт (за наявності):
– Посилання у соцмережах:
– Короткий презентаційний текст (1-2 абзаци):
– Перелік замовлень (бажано вказати ціну):

Купуємо вдома! Підтримуємо своїх!

Перейти до вмісту