Дрогобичани, спільно з переселенцями, проводять весняні толоки: прибрали вулицю Гончара

10:46 15 Квітня 2022

У Дрогобицькій громаді тривають весняні толоки «Разом з перемогою до Великодня», організовані на основі розпорядження міського голови Тараса Кучми. До прибирань мікрорайонів міста та населених пунктів громади долучаються не лише місцеві мешканці, організації та ОСББ, але й внутрішньо переміщені особи, які зараз проживають в нашій громаді.

Вчора, 14 квітня, відбулось спільне прибирання вулиці Гончара, яка сполучає вулиці Володимира Великого та Коновальця.

Організаторами толоки виступили радники міського голови Світлана Маменька та Павло Цвігун. До роботи долучились майже два десятки внутрішньо переміщених осіб, що проживають зараз на базі Дрогобицького ліцею та директорка освітньої установи Наталія Чайківська. Приєднались до прибирання і кілька дрогобичан.

«Ми принесли сміттєві пакети, рукавиці, граблі, організували тачки і спільними зусиллями корисно попрацювали. Тішить те, що всі з бажанням долучились до роботи і працювали з задоволенням» – наголошує Світлана Маменька.

Зібране під час толоки сміття забирає з територій КП «Служба муніципального управління».

До слова, весняні толоки пройшли і в інших мікрорайонах міста. Зусиллями управлінь та відділів міської ради відбулись організовані прибирання вулиць Самбірської, Наливайка, Володимира Великого, Стрийської, мікрорайону залізничного вокзалу. Раніше дрогобичани, спільно переселенцями нашої громади, прибрали територію Парку Новонароджених. Тривають прибирання і в Стебнику та селах Дрогобицької громади.

Перейти до вмісту