Дрогобичани вибороли срібло на Чемпіонаті Львівщини з футболу серед ветеранів

16:30 17 Жовтня 2022

Дрогобицькі футболісти продовжують тримати високу марку та з року в рік виборювати для міста нові спортивні здобутки. На щорічному Чемпіонаті Львівської області з футболу серед ветеранів 50+ збірна команда Дрогобицької територіальної громади Галичина Дрогобич виборола почесне друге місце.

У фіналі чемпіонату змагались чотири команди. Три із них – футбольні клуби і одна – збірна команда ветеранів футболу Дрогобицької громади, під назвою Галичина Дрогобич.

У запеклих поєдинках дрогобичани показали чудову гру та за підсумками зіграних матчів вибороли почесне друге місце Чемпіонату. Відтак футболісти отримали кубок, срібні медалі та грамоти.

Кращим гравцем Чемпіонату визнали дрогобичанина Романа Піряника.

Під час понеділкової апаратної наради у Дрогобицькій міській раді капітан футбольної команди ветеранів Галичина Дрогобич Андрій Янів розповів про здобуток футболістів-ветеранів та передав кубок міському голові Тарасові Кучмі, який всіляко підтримує розвиток дрогобицького футболу.

Ветерани дрогобицького футболу вже котрий рік тримають лідерські позиції в області. Спершу Галичина Дрогобич виборола бронзу Чемпіонату, згодом два роки поспіль були чемпіонами. Цьогоріч – привезли додому срібло.

Фінальні ігри Чемпіонату Львівщини з футболу серед ветеранів 50+ проходили на майданчиках спорткомплексу ТВД у Львові.

Перейти до вмісту