Дрогобичани вибороли золото Кубку України зі стрибків на акробатичній доріжці

10:29 3 Травня 2023

Днями у Вінниці завершились змагання Кубку України серед збірних команд областей та Чемпіонату України серед юнаків та дівчат зі стрибків на акробатичній доріжці, в яких взяли участь команди з восьми регіонів України. Загальна кількість учасників – понад 140 осіб, серед яких призери Чемпіонату Європи, Кубку світу, переможці та призери міжнародних змагань.

Під час відкриття змагань, провідний тренер Міністерства молоді та спорту України Ярослав Калюжний вручив посвідчення та значок «Майстра спорту України» зі стрибків на акробатичній доріжці Євгенії Жгуті.

В результаті змагань Кубку України золоту медаль виборов Віталій Войтів, срібну нагороду – Анна-Марія Вагіла, бронзову медаль – Олег Мазурик. Ще один член збірної команди Львівської області Андрій Чепелюк вперше брав участь в змаганнях такого рангу, виступив без великих помилок і зайняв 25 місце з 37 учасників.

В Чемпіонаті України наші молодші спортсмени також показали гарні результати: у віковій категорії 2013-2014 років народження Сабріна Соломчак зайняла І місце, Анастасія Тріла ІІІ місце. До фінальної частини змагань дійшли Артур-Юрій Галайчук, Соломія Осадча, Соломія Кахній.

“Спільна праця спортсменів та тренерів принесла хороші результати, втім найважливіше потрібно пам’ятати: завдяки кому ми можемо це все робити. Ми щиро вдячні нашим Захисникам, які продовжують боронити Україну, зло все ще поруч і битва триває, але вона закінчиться нашою Перемогою”, – зазначають у відділі фізичної культури та спорту Дрогобицької міської ради.

Перейти до вмісту