Дрогобицькі школярі підкорюють освітні вершини: учениці Ліцею №16 імені Юрія Дрогобича набрали по 100 балів в олімпіаді від НУ «Львівська політехніка»

8:27 13 Лютого 2023

Талановита молодь Дрогобича впевнено заявляє про себе на різноманітних освітніх платформах, серед яких всеукраїнські та міжнародні конкурси, олімпіади тощо. Участь в освітніх змаганнях дає можливість школярам перевірити на практиці здобуті знання та вміння, а також відчути радість перемоги.

Так, нещодавно завершився перший тур олімпіади від НУ «Львівська політехніка», у якій взяли участь навчальні заклади Дрогобича та територіальної громади.

Учениці Ліцею №16 імені Юрія Дрогобича, зокрема 10-А класу Анастасія Грицишин, та 11-Б класу Вікторія Кравцова, пройшли у ІІ тур предметної олімпіади з історії від “Львівської політехніки”. Школярки набрали максимальні 100 балів.

Як розповіла директор Ліцею №16 Наталія Чайковська – десятикласниця Анастасія Грицишин також пройшла і у ІІ тур олімпіади з хімії. Загалом, дівчатка дуже творчі та талановиті.

Анастасія Грицишин – творчо підходить до виконання усіх поставлених завдань, наполеглива та сумлінна – стверджують педагоги – , а також постійно бере участь у різноманітних проєктах, олімпіадах та конкурсах.

Саме ці риси характеру, а ще – здібність та працьовитість, допомагають Анастасії у навчанні. Вона з початкових класів тримає високу планку, є відмінницею у навчанні.

Вікторія Кравцова у цьому році закінчує 11 клас. Школярка завжди відзначалась активною життєвою позицією та постійно бере участь у громадському житті Ліцею №16. У її мріях – навчатися в одному із престижних університетів за юридичним спрямуванням. Вікторія переконана, що знання своєї історії завжди допоможуть у житті знайти правильний шлях, а особливо у сучасному суспільстві.

Керівництво та педагогічний склад Ліцею пишаються своїми талановитими учнями та бажають їм досягнути омріяних вершин у житті.

Перейти до вмісту