Дрогобицькі підприємці на час карантину мають змогу отримати безкоштовну онлайн-підтримку

14:34 1 Квітня 2020

Дрогобич долучився до соціальної ініціативи Львівського регуляторного хабу щодо проведення безкоштовних онлайн-консультацій для представників малого бізнесу.

Таким чином під час карантину, вже від сьогодні і до 24 квітня включно, кожен підприємець зможе отримати базову юридичну допомогу в форматі онлайн-консультації щодо змін у законодавстві на державному рівні, які впливають на підприємців в період надзвичайної ситуації та карантину.

Як зазначає головний спеціаліст відділу економіки ДМР Володимир Бегей, раніше така ініціатива була запроваджена лише на рівні Львова, однак після виявлення бажання Дрогобича приєднатися, тепер її зробили доступною для всієї Львівської області – органам місцевого самоврядування достатньо звернутися до ЛРХ.

Фахівці Львівського регуляторного хабу вже опрацювали всі необхідні нормативні документи та матеріали, прийняті органами місцевої влади у Дрогобичі, і вже готові надавати представникам малого бізнесу юридичну підтримку онлайн.

Поставити запитання підприємці мають змогу через публічну сторінку Львівського регуляторного хабу у соціальній мережі Facebook або ж заповнивши відповідну форму на офіційному сайті у рубриці «Контакти».

Перейти до вмісту