Дрогобицькі ветерани стали переможцями Першості Львівщини з футзалу

14:06 2 Березня 2020

У суботу, 29 лютого, у спорткомплексі «Інтерспорт» відбулася XII Першість Львівщини з футзалу серед ветеранів у віковій категорії 50 років і старші сезону 2019-2020 років. Турнір присвячений пам`яті Романа Шухевича. Участь у змаганнях взяли 8 ветеранських команд з різних куточків Львівщини.

За словами президента футбольного клубу ветеранів Дрогобиччини Андрія Яніва, за результатами змагань Дрогобич отримав перемогу у Першості Львівщини з футзалу серед ветеранів, здобувши перше місце. Кращим гравцем турніру став Валентин Василенко, а до складу команди увійшло 11 дрогобицьких ветеранів: М. Лісовський, А. Петрик, І. Мочуган, Г. Грущак, І. Височанський, В. Василенко, І. Бішко, С. Гоголадзе, В. Пуровець, Р. Макух, А. Янів.

У понеділок, 2 березня, у ході щотижневої наради міського голови Дрогобича з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста президент футбольного клубу ветеранів Дрогобиччини Андрій Янів передав кубок, медаль та диплом переможця міському голові Тарасові Кучмі.

Перейти до вмісту